Bemutatkozás

Hotel Corner Komárom

Információ:

Szállodánk Komárom köz- pontjában az 1-es fõút mentén fekszik, Gyõr irányába haladva, 5 perces autóútra a helyi Ipari Parktól!

A város nevezetessége az Európában egyedülálló erődrendszer, melynek tagjai: Csillag-erőd, Igmándi-erőd, Monostori-erőd, mely építészetileg és gigantikus mérete miatt is egyedülálló.

További látnivalók: Római Katolikus Templom (Szőny), az egykori Gyürki-kastély (ma kórház), Tengerhajózási Múzeum, Klapka György Múzeum

Látnivalók a szlovákiai Komáromban: Öregvár, Európa Udvar, Klapka tér

Szállodánkról:

Business szállodaként elsõsorban a külföldi és belföldi üzletembereket várja, de természetesen a pihenni vágyók is kellemes napokat tölthetnek el itt.
Az ízlésesen berendezett szobákban zuhanyzó/WC, TV és internet kapcsolat, minibár, klíma található. Vendégeink teljes körû pihenését gyógyhatású ágybetétek garantálják, melyek speciálisan gerinckímélõk. A hotelben három vendégkonyha található. A gépkocsival érkezõket zárt, kamerával õrzött parkolási lehetõség fogadja.
Városunk számos nevezetessége várja az ide látogatókat, köztük az Európában egyedülálló erõdrendszer, amely idegenvezetéssel is látogatható, valamint a Gyógyfürdõ, amelynek termálvize számos betegség gyógyítására alkalmas. Mindkettõ kényelmes 15 perces sétával megközelíthetõ!

edgedoll.com